Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
|
Inregistrare grup tinta
PDF Imprimare Email

 

COMUNICAT DE PRESA

 

Academia de antreprenoriat bazat pe cunoaştere
POSDRU/92/3.1/S/56330
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul
Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013
Axa prioritară 3 „Creşterea adaptabilităţii lucrărilor şi a întreprinderilor”
Domeniul major de intervenţie 3.1 „Promovarea culturii antreprenoriale”
Titlul proiectului: „Academia de antreprenoriat bazat pe cunoaştere”
Cod contract: POSDRU/92/3.1/S/56330
Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor
Umane 2007-2013” – „Investeşte în oameni”
Bucureşti, 30 septembrie 2010

 

      Academia de Studii Economice din Bucureşti, în calitate de beneficiar, şi Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Economic & Business Research Center şi Uniunea Generala a Industriaşilor din România – UGIR 1903, în calitate de parteneri în cadrul proiectului „ACADEMIA DE ANTREPRENORIAT BAZAT PE CUNOAŞTERE”, anunţă organizarea in cursul lunii octombrie 2010 a patru seminarii in Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi.

 

     Proiectul are ca obiectiv general să promoveze inovarea şi cultura antreprenoriala bazată pe cunoaştere din perspectiva dezvoltării durabile a României.
În acest sens, ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE din Bucureşti, împreună cu ceilalţi parteneri, in cadrul activităţii „WP4.1 Organizarea a 4 seminarii in regiunile acoperite de proiect privind oportunităţile adoptării inovării si antreprenoriatului bazat pe cunoaştere ca factori esenţiali de creştere a productivităţii si implicit a competitivităţii intr-o economie bazată pe cunoaştere” va desfăşura seminarul „Antreprenoriat bazat pe cunoaştere, Inovare si Competitivitate”, în cadrul căruia se vor dezbate trei teme de interes şi anume:

 

  •       - Analiza conceptelor antreprenoriatului bazat pe cunoaştere;
  •       - Analiza relaţiei intre antreprenoriatul bazat pe cunoaştere, inovare si creştere economica;
  •       - Analiza conceptelor Intra-antreprenoriatului.

Proiectul se adresează unui grup ţintă format din angajaţi, întreprinzători, persoane care doresc sa iniţieze afaceri pe cont propriu şi manageri. În acest sens, vă adresăm invitaţia de a participa la aceste evenimente ca reprezentant oficial al Instituţiei Dumneavoastră.
Prezentările şi dezbaterile se vor organiza după următorul calendar:
      - în data de 9 octombrie 2010 în cadrul ACADEMIEI DE STUDII ECONOMICE din Bucureşti
      - în data de 16 octombrie 2010 în cadrul Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca,
      - în data de 23 octombrie 2010 în cadrul Universităţii de Vest din Timişoara,
      - în data de 30 octombrie 2010 în cadrul Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi.

 

E-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

     INVITATIE PENTRU PRESĂ la lansarea unei serii de patru seminarii cu tematica Antreprenoriat si Inovare in cadrul proiectului „ACADEMIA DE ANTREPRENORIAT BAZAT PE CUNOAŞTERE”
Bucureşti, 06 octombrie 2010

 

     Academia de Studii Economice Bucureşti vă invită la lansarea unei serii de patru seminarii cu tematica Antreprenoriat si Inovare, organizate in cadrul proiectului strategic „ACADEMIA DE ANTREPRENORIAT BAZAT PE CUNOAŞTERE”. Evenimentul va avea loc sâmbăta, 09. octombrie 2010, ora 10.00, la Academia de Studii Economice Bucureşti, clădirea Ion N. Angelescu sala 0321, Piaţa Romană nr 6.

 

     Proiectul cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 îşi propune să promoveze inovarea si cultura antreprenorială bazată pe cunoaştere din perspectiva dezvoltării durabile a României.
Proiectul este o iniţiativǎ comunǎ a Academiei de Studii Economice Bucureşti, în calitate de beneficiar si a partenerilor Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, Universitatea de Vest din Timişoara, Economic&Business Research Center si Uniunii Generale a Industriaşilor din România – UGIR 1903.

 

     Vă rugăm să confirmaţi participarea dvs. la eveniment folosind adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza în care să menţionaţi numele dumneavoastră si organismul de presă/ organizaţia pe care o reprezentaţi.

Vă aşteptăm la eveniment!
Pentru detalii suplimentare vă rugăm să ne contactaţi la: Academia de Studii Economice Bucureşti
Adresa: Piaţa Romana nr. 6, sala 0105, Sector 1, Bucureşti
Tel./Fax: 021-319.20.24
Persoană de contact: prof. univ. dr. Pavel NASTASE, Manager proiect

 

Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro


Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

2010 - 2011

Abonare Newsletter

Abonare NewsLetter

Vă puteţi abona la lista de discuţii Newsletter completând formularul de mai jos:
Puteţi alege în orice moment modificarea opţiunilor exprimate sau renunţarea la acest serviciu.